Ontdek onze vakopleiding tot Kwartiermaken en start in september!

Wat doen we?

Wat doen we?

Netwerkbijeenkomsten, symposia en informatiebijeenkomsten

Kennisdeling vinden wij essentieel voor de professionalisering van het vak kwartiermaken. Daarom organiseert het gilde regelmatig bijeenkomsten om kwartiermakers of anderen geïnteresseerden samen te brengen. Deze bijeenkomsten bestaan uit:

  • Netwerkbijeenkomsten worden zelfstandig of in samenwerking met organisaties georganiseerd. Dit zijn korte bijeenkomsten met een interactief programma met sprekers en  de mogelijkheid tot netwerken met collega’s. Lees hier meer over onze netwerkbijeenkomsten.
  • Symposia zijn dagvullende bijeenkomsten waarbij uitwisseling van kennis en expertise op het terrein van kwartiermaken centraal staat. Lees hier meer over onze symposia.
  • Bij informatiebijeenkomsten vertelt het Kwartiermakersgilde (soms als gastspreker) geïnteresseerden meer over kwartiermaken. Lees hier meer over onze informatiebijeenkomsten.

 

Intervisie

Intervisie en certificering kwartiermaker

  • Intervisie: Bij het Kwartiermakersgilde staat kennisdeling centraal. Om kennis en kwartiermakersvaardigheden op peil te houden bieden we intervisie aan. Lees hier meer over onze intervisiegroepen.
  • Certificering: Om de kwaliteit en professionaliteit van kwartiermakers te waarborgen, certificeren wij kwartiermakers. Participatie in een intervisiegroep is een vereiste om een gecertificeerd kwartiermaker te worden. Lees hier meer over gecertificeerd kwartiermakerschap.

Ondersteuning kwartiermakers

Ben je kwartiermaker of opdrachtgever en heb je vragen, advies of hulp nodig?  Het Kwartiermakersgilde biedt ondersteuning aan kwartiermakers en opdrachtgevers.

  • Ondersteuning aan kwartiermakers: Heb je advies nodig, wil je sparren of heb je een specifieke vraag? Lees hier meer over onze ondersteuning aan kwartiermakers.
  • Ondersteuning aan opdrachtgevers: Wij beantwoorden graag alle vragen die opdrachtgevers hebben voordat zij met een kwartiermaker aan de slag gaan. Lees hier meer over onze ondersteuning aan opdrachtgevers.


Kwartiermakers


Opdrachtgevers

Onderzoek scriptie

Opleiding kwartiermaken

Het Kwartiermakersgilde werkt aan de ontwikkeling van een opleiding kwartiermaken. Deze opleiding is gericht op de ontwikkeling van vaardigheden die kwartiermakers kunnen inzetten tijdens hun werk. Lees hier meer over de opleiding kwartiermaken.

Wat doen we?

Cursus projectmanagement voor studenten

In samenwerking met Studievereniging der Psychologie Labyrint van de Universiteit Leiden heeft het Kwartiermakersgilde in 2016 een zeer succesvolle cursus projectmanagement voor studenten georganiseerd. Lees hier meer over de cursus.


Lees verder

kwartiermakersgilde

Op de hoogte blijven!

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, de opleiding en het laatste nieuws?

Meld je gratis aan voor onze LinkedIn groep of abonneer je op onze nieuwsbrief.


Linkedin


Nieuwsbrief