Projectmanagement is in vele organisaties niet meer weg te denken. Sterker nog; meer en meer innovaties, proceswijzigingen en andere ontwikkelingen worden nu projectmatig uitgevoerd. Veranderingen in de maatschappij en in organisaties worden steeds ingrijpender en volgen elkaar sneller op. Om deze activiteiten op een effectieve en efficiënte manier, binnen de gestelde tijd en binnen het gestelde budget, uit te voeren wordt vaak gekozen voor projectmanagement. Deze vorm van managen neemt daarmee een steeds belangrijkere en strategischere rol in binnen de organisaties van nu.

Je krijgt als afgestudeerd WO ´er altijd wel te maken met projectmanagement of je nou in een project deelneemt, projectleider bent of alleen iets aan het opzetten bent. Het is daarom handig om te weten hoe je zo’n project kan uitvoeren. Het voordeel dat jij hebt ten opzichte van je mede studenten is dat jij weet hoe je goed kan bijsturen en aanpassen wanneer je merkt dat het nodig is.

In de workshop Projectmanagement wordt het organiseren van en leidinggeven aan projecten centraal gesteld. We zullen aandacht besteden aan randvoorwaarden zoals tijdsbewaking en financiële bewaking, maar ook aan het succesvol leiden en overdragen van projecten. Het programma kenmerkt zich door een toegepaste aanpak, waar zelf ervaren en doen de meest belangrijke pijlers zijn. Na afloop van deze cursus beschik je over basistools om op een goede manier projectmatig te werken.

Interesse in het volgen van deze cursus? Aanmelden kan via de volgende link: https://labyrintleiden.nl/nl/cursussen-bijlessen/cursus-projectmanagement

Weet je het nog niet zeker? Kom dan naar de vrijblijvende informatiebijeenkomst op dinsdag 15 november, 17u-18u, in het Pieter de la Court gebouw van de Universiteit Leiden (zaal SA37).