Symposia

Wil jij kennis en expertise opdoen over het  vak kwartiermaken? Kom naar ons symposium. Tijdens deze dag nodigen we experts uit om hun kennis en ervaring over specifieke inzichten in kwartiermaken te delen. Verder is er aandacht voor de meest recente onderzoeken in het vak en natuurlijk is er de mogelijkheid om te netwerken met andere kwartiermakers.

Onze symposia

We hebben de afgelopen jaren verschillende symposia georganiseerd. Hiervan zijn verslagen geschreven en videoopnames gemaakt. Wil je meer lezen of zien? Uitgebreide informatie vind je door naar de betreffende symposium te gaan:

  • 2017: De kracht van kwartiermaken, in samenwerking met Defensie. Bij dit symposium spraken verschillende kwartiermakers over hoe je met een kwartiermakers-aanpak nieuwe en innovatieve projecten tot een succes kunt maken. Lees hier meer over het symposium van 2017.
  • 2016: De kwartiermaker en zijn gadgets, over de toolkit van de kwartiermaker. Lees hier meer over het symposium van 2016.
  • 2014: Kwartiermaken en decentralisatie in samenwerking met de Algemene Bestuursdienst. Lees hier meer over het symposium van 2014.
  • 2013: Kwartiermaken in de praktijk. Het eerste symposium van het Kwartiermakersgilde. Lees hier meer over het symposium van 2013.

Meer informatie

Meer informatie

handboek kwartiermaken

Handboek Kwartiermaken

Een theoretisch kader van het vak kwartiermaken.

opleiding kwartiermaken

Opleiding tot Kwartiermaken

De opleiding voor de professionele kwartiermaker.

linkedin

Sluit je aan

Sluit je gratis aan bij onze LinkedIn community.

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van nieuwe bijeenkomsten, nieuws of ontwikkelingen via onze LinkedIn groep of meld je aan voor onze nieuwsbrief.