Symposium

symposium

Symposium

Kwartiermaken en decentralisatie

In 2014 organiseerde het Kwartiermakersgilde het symposium over kwartiermaken en decentralisatie. Dit deden we in samenwerking met de Algemene Bestuursdienst. Bij dit symposium waren kwartiermakers Chris van Vondelen en Evert van der Veen onze gastsprekers. Meer lezen over de presentaties? Op deze pagina vind je meer informatie.

Een verslag van het symposium

wie is kwartiermaker

Vertrouwen en goede communicatie zijn cruciaal voor de relatie tussen de kwartiermaker en de projectleider.

.

Symposia

Onze symposia

De afgelopen jaren hebben we verschillende symposia georganiseerd. Hiervan zijn verslagen geschreven en videoopnames gemaakt. Wil je meer lezen of zien? Uitgebreide informatie vind je door naar de betreffende symposium te gaan:

  • 2017: De kracht van kwartiermaken, in samenwerking met Defensie. Bij dit symposium spraken verschillende kwartiermakers over hoe je met een kwartiermakers-aanpak nieuwe en innovatieve projecten tot een succes kunt maken. Lees hier meer over het symposium van 2017.
  • 2016: De kwartiermaker en zijn gadgets, over de toolkit van de kwartiermaker. Lees hier meer over het symposium van 2016.
  • 2014: Kwartiermaken en decentralisatie in samenwerking met de Algemene Bestuursdienst. Lees hier meer over het symposium van 2014.
  • 2013: Kwartiermaken in de praktijk. Het eerste symposium van het Kwartiermakersgilde. Lees hier meer over het symposium van 2013.

Diensten

Meer voor kwartiermakers

01

Opleiding, intervisie en masterclasses

Kennisdelen over het vak kwartiermaken in verschillende varianten.

02

Handboek

Een theoretisch kader over het vak kwartiermaken.

03

Onderzoek

Wetenschappelijk onderzoek naar het vak kwartiermaken.

04

Netwerk

Sluit je aan bij ons netwerk of kom naar onze netwerkbijeenkomsten.

Op de hoogte blijven

Schrijf je in en ontvang updates over kwartiermaken