Ontdek onze vakopleiding tot Kwartiermaken en start in september!

Meld je aan voor onze online kennissessies – najaar 2024

Kennismaken met kwartiermaken

Geschreven door Cindy Smolders

Afgelopen maanden organiseerde het Kwartiermakersgilde enkele boeiende online kennissessies om geïnteresseerden op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het vak kwartiermaken. Ervaren kwartiermaker, en oprichting van het Kwartiermakersgilde, Huub Janssen gaf tijdens de sessies een introductie in het vak kwartiermaken en ook werden vragen en discussies gevoerd over dit interessante vakgebied. We nemen je mee in de kernpunten van deze sessies en delen de inzichten en vragen die naar voren kwamen.

De kennissessies waren volgens de deelnemers niet alleen nuttig en informatief, maar ook inspirerend. Het is duidelijk dat er veel behoefte is aan het delen van kennis en ervaringen binnen het vakgebied van kwartiermaken. De positieve reacties en het enthousiasme van de deelnemers laten zien dat de sterke gemeenschap van kwartiermakers groeit en dat het Kwartiermakersgilde een belangrijke rol speelt in het faciliteren van een plek voor uitwisseling van ideeën en expertise.

Ook interesse in kwartiermaken en wil je graag meer te weten komen over dit vakgebied? Meld je aan voor één van de volgende online kennissessies! Deelname is geheel gratis.

Klik hier om je aan te melden voor de sessie van dinsdag 3 september 2024

Klik hier om je aan te melden voor de sessie van woensdag 16 oktober 2024

Klik hier om je aan te melden voor de sessie van dinsdag 12 november 2024

0 reacties