netwerken

Het Kwartiermakersgilde is een netwerkorganisatie van en voor kwartiermakers. Het gilde is de verbindende factor tussen kwartiermakers die zich verder willen professionaliseren.

Meer over de opzet van onze netwerkbijeenkomsten lees je hieronder.

 

Opzet bijeenkomsten

Onze netwerkbijeenkomsten zijn korte bijeenkomsten met een interactief programma. Kwartiermakers met een interessant project of een bijzondere visie worden uitgenodigd hier kort iets over te vertellen. Ook wordt aandacht besteed aan nieuwe ontwikkelingen en wetenschappelijk onderzoek naar kwartiermaken. Afhankelijk van het programma is er de mogelijkheid gezamenlijk aan de slag te gaan met een casus of probleemstelling. Natuurlijk is er verder ruim de tijd om collega’s in het veld te spreken! Vind je het leuk om een bijdrage te leveren tijdens een netwerkbijeenkomst? Neem contact met ons op.

 

intervisie kwartiermakersgilde

Eerdere bijeenkomsten

  • 2016: Ivo de Nooijer, directeur van Luris en kwartiermaker PLNT (LCIE/HUBspot) vertelde over het verbinden van wetenschap en bedrijfsleven. Lees hier meer over de netwerkbijeenkomst.
  • 2018: Netwerkbijeenkomst over kwartiermaken in de zorg. Katja van Vliet en Käthe Noz deelden hun ervaringen als kwartiermakers bij innovatieprojecten in de zorg. Lees hier meer over de netwerkbijeenkomst.
  • 2022: Netwerkbijeenkomst over transformationeel leiderschap en leermeester-gezel principe. Cecilia Capone deelt haar ervaring als kwartiermaker met het toepassen van transformationeel leiderschap.
    Lees hier meer over de netwerkbijeenkomst.
Majoor Rijnsburger

Meer over Kwartiermakersgilde

handboek kwartiermaken

Handboek Kwartiermaken

Een theoretisch kader van het vak kwartiermaken.

opleiding kwartiermaken

Opleiding tot Kwartiermaken

De opleiding voor de professionele kwartiermaker.

linkedin

Sluit je aan

Sluit je gratis aan bij onze LinkedIn community.

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.