Ontdek onze vakopleiding tot Kwartiermaken en start in september!

In memoriam Gert-Jan Cornel

Gert-Jan Cornel

Geschreven door Jeanet Walraven

Diep bedroefd en met grote verslagenheid maken we kenbaar dat mede Kwartiermakersgilde oprichter en kwartiermaker in hart en nieren, Gert-Jan Cornel op maandag 11 januari 2022 op 62-jarige leeftijd is overleden.

Met Gert-Jan gaat een graag geziene man met een bijzonder groot, groen hart verloren. Altijd geïnteresseerd in mensen, altijd positief, altijd vol energie en altijd bezig met nieuwe initiatieven. Zijn enthousiasme voor het vak kwartiermaken was niet alleen voelbaar, maar ook zichtbaar. Veel mooie initiatieven, zoals het Kwartiermakersgilde, zijn mede dankzij zijn tomeloze inzet van de grond gekomen. We gaan Gert-Jan enorm missen, maar hij blijft in ons hart als een enthousiaste, optimistische, energieke en vooral fijne collega. Wij wensen zijn familie veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. Wij zullen hem nooit vergeten!

Er is een online herinneringspagina aangemaakt waar je een bericht (een herinnering aan, een mooi moment met Gert-Jan of iets anders, in de vorm van tekst, muziek, foto of filmpje), kunt plaatsen: https://memori.nl/gert-jan-cornel-1/.

0 reacties