Kwartiermakerszaken dé podcast over kwartiermaken

podcast kwartiermakerszaken

Geschreven door admin

In de podcast Kwartiermakerszaken gaat kwartiermaker Yvonne Schers om de paar weken met collega-kwartiermakers uit verschillende sectoren in gesprek. Openhartige gesprekken van zo’n 30 minuten met Kwartiermakers over hoe zij ‘kwartiermaken’, wat hen inspireert en waar ze mee worstelen. Wat maakt kwartiermaken zo bijzonder? Wat werkt wel en wat niet? En is het per sector of opdracht verschillend?  Uiteraard staan we stil bij de directe antwoorden maar ook bij de vraagstukken eronder. Precies datgene wat een kwartiermaker vaak ook heeft te doen. 

Kwartiermakerszaken

De podcast over Kwartiermakermaken. In deze podcast komen collega Kwartiersmakers aan het woord over hun ervaringen, hun dagelijkse werk en de ontwikkelingen die zij zien. Ontwikkelingen voor zowel het Kwartiermakersvak, hun opdrachten en de sectoren waarin zij actief zijn.  

Kwartiermaken is een ambacht. Het is booming.  Maar wanneer is iets wel of niet een Kwartiermakersopdracht? Wat is de leukste of moeilijkste fase en wanneer eindigt de kwartiermakersopdracht? Wat moet een Kwartiermaker in zijn mars hebben om zijn vak goed te kunnen uitoefenen? En wat komt een Kwartiermaker onvermijdelijk tegen op zijn pad? Genoeg vragen en ervaringen om in te duiken.  

Iets voor jou?

Wil jij meer weten over het vak kwartiermaker en hoe een collega Kwartiermaker zijn of haar vak uitvoert? Ben je een beginnende Kwartiermaker of eentje in spé? Of ben je gewoon benieuwd naar wat zich achter de schermen letterlijk en figuurlijk afspeelt bij een Kwartiermakersopdracht? Dan is deze Podcast iets voor jou. 

Niets missen

Abonneer je dan op onze podcast via de gebruikelijke podcast kanalen: Spotify, Apple podcast, Google, Amazon. Meer informatie vind je op onze podcast pagina.

0 reacties