netwerkbijeenkomst 2016

Wetenschap en bedrijfsleven

Op 14 september 2016 was Ivo de Nooijer aanwezig als spreker op de netwerkbijeenkomst van het Kwartiermakersgilde over het verbinden van wetenschap en bedrijfsleven. Ook was er gelegenheid voor aanwezigen om onder genot van een hapje of drankje met elkaar te spreken.

Ivo de Nooijer is directeur van Luris en heeft als kwartiermaker het Leiden Centre for Innovation and Entrepreneurship (LCIE/HUBspot, tegenwoordig PLNT) opgezet. Op de bijeenkomst heeft hij verdere toelichting gegeven over zijn kwartiermakersopdracht:

“In twee jaar van idee naar gebouw, HUBspot, het Leidse centrum voor innovatie en ondernemerschap als samenwerkingsverband van de ‘triple helix’.
Hoe ideeën van velen, het idee van velen is geworden en welke rol de verschillende groepen en hun belangen hebben gespeeld.”

PLNT

PLNT vormt een locatie voor innovatie en ondernemerschap, door talent aan maatschappelijke partners en bedrijfsleven te koppelen. Hiermee wordt geprobeerd de mogelijkheid te creëren om oplossingen te vinden voor (bestaande) uitdagingen.

Luris

Luris is de schakel van de Universiteit Leiden en het LUMC met de markt. Hun doel is het vinden en binden van bedrijven en andere professionele partners die met wetenschappers willen samenwerken, waardoor wetenschappelijke kennis beter benut wordt. Hierbij stelt Luris zichzelf tot doel om te verbinden en te vertalen tussen de betrokkenen en hun belangen.

Aanmelden voor een volgende netwerkbijeenkomst?

Blijf op de hoogte via onze LinkedIn groep of meld je aan voor onze nieuwsbrief