Online training

Basis online opleiding tot kwartiermaken

De opleiding voor de professionele kwartiermaker.

Trainer: Huub Janssen

 

Direct beginnen!

€ 999,-
(€ 1.208,79 incl. btw)

 

In deze nieuwe online training leer je het vak van de echte professional. Huub Janssen neemt je mee in alle aspecten van de uitoefening van het vak kwartiermaken en hoe je dit op een professionele manier uitoefent, zodat je jouw opdracht tot een goed einde brengt. Je leert technieken waarmee je het vak kwartiermaken op een effectieve en professionele manier kunt uitvoeren. De training zit vol met praktische tips en aansprekende voorbeelden. Door de opdrachten en oefeningen leer je hoe je jouw project in goede banen leidt en geef je je vak kwartiermaken op een nieuwe manier vorm. Het resultaat is dat je steeds meer wordt gezien als een expert op je vak.

Onderscheidend vermogen Wie succesvol een kwartiermakersopdracht tot een goed einde brengt, weet zich te onderscheiden. Klanten verwachten dit van een profesional. Dat onderscheid zit hem in hoe professioneel je jouw opdrachten aanpakt, maar het zit ook in de kennis van je vak. Als één of beide niet op orde zijn, kiezen klanten voor een ander. Het is dus goed voor je opdrachtgever en voor jezelf!

Voor wie? Deze online training richt zich op professionals, geïnteresseerden in het vak kwartiermaken, maar ook opdrachtgevers die veel met kwartiermakers samenwerken.

Waar? Je bent 100% flexibel: je traint in je eigen tempo en in de omgeving en op het toestel van jouw keuze. 

In deze opleiding leidt Huub Janssen je in 7 modules door de training. Iedere module bestaat uit 4 video’s. Bij iedere module vind je een digitaal werkboek met daarin theorie, een test (hoofdstuk 1, 2, 3, 5, 6) en opdrachten die je meer inzicht geven in de kenmerken, eigenschappen en werkwijze  van een kwartiermaker. Doorloop alle modules, maak de bijbehorende opdrachten en ontdek met het invullen van de test, waar jouw aandachtspunten liggen. Kies wat voor jou op dit moment relevant is en pas de praktische tips direct toe in de praktijk.

De modules zijn:

 1. Wat is kwartiermaken.
 2. Wie zijn kwartiermakers
 3. Werkwijze kwartiermakers (deel 1)
 4. Werkwijze kwartiermakers (deel 2)
 5. Opdrachtgeverschap
 6. Tips en adviezen
 7. Casusopdracht
 8. Masterclass

Huub Janssen

Al meer dan 25 jaar werkt Huub als kwartiermaker. Eerst in loondienst waar hij als ambtenaar binnen de overheid kwartiermakersklussen deed. Sinds 2007 werkt hij als zelfstandige kwartiermaker. De sector waarbinnen hij de kwartiermakersopdracht uitvoert, is voor hem niet relevant.

De stijl van zijn presentaties, opleiding en handboek is praktisch en nuchter. Huub gelooft dat je het vak leert via het meester-gezel principe. Zijn doel is het vak kwartiermaken verder te professionaliseren. Eerder heeft hij al het handboek kwartiermaken geschreven.

In 2012 heeft Huub het Kwartiermakersgilde opgericht om kwartiermakers met elkaar te verbinden en bij te dragen aan kennisontwikkeling en kennisverspreiding m.b.t. het vak van kwartiermakers. 

Jorinde Voskes

Jorinde Voskes is trainer en adviseur met een master Sociale en Organisatiepsychologie van de Universiteit Leiden. Onder begeleiding van dr. Herman Steensma deed zij onderzoek naar onderhandelingsvaardigheden van kwartiermakers. In samenwerking met expertisecentrum en netwerkorganisatie het Kwartiermakersgilde schrijft zij artikelen en geeft zij de masterclass onderhandelen.

Programma

In de opleiding ga je aan de slag met 7 modules en een masterclass die je helpen bij het leren van het vak kwartiermaken. Begin bij de eerste module, vul de bijbehorende testen in en maak de opdrachten. Pas het geleerde meteen toe in de praktijk. Zo ontwikkel je je nog sneller.

De modules zijn:

 1. Wat is kwartiermaken.
 2. Wie zijn kwartiermakers
 3. Werkwijze kwartiermakers (deel 1)
 4. Werkwijze kwartiermakers (deel 2)
 5. Opdrachtgeverschap
 6. Tips en adviezen
 7. Casusopdracht
 8. Masterclasss

Voorwaarden

Inschrijven en direct starten
De kosten voor de online opleiding tot kwartiermaken zijn € 999,- (excl. 21% btw). Na aanmelding en betaling krijg je een inlog toegestuurd en kun je daarna meteen starten. Je krijgt 1 jaar toegang tot de online opleiding.

De training kun je volgen op je smartphone, tablet of PC/laptop.

Liever extra begeleiding of in groepsverband?
De opleiding tot kwartiermaken is er in diverse varianten. Kijk hier voor onze andere mogelijkheden

Maatwerk of andere vragen?
Neem contact met ons op.

Inschrijfformulier

13 + 10 =

Jouw gegevens zijn veilig bij ons.

Na aanmelding krijg je een mail met de bevestiging en een link naar de factuur. Ook krijg je een mail met je inloggegevens, zodat je direct kunt beginnen.

LET OP: Soms belanden onze mails in de spamfolder. Hoe kun je dit voorkomen? Voeg info@kwartiermakersgilde.nl toe aan je contacten en/of lijst met veilige afzenders om onze mails te kunnen ontvangen.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van nieuwe bijeenkomsten, nieuws of ontwikkelingen via onze LinkedIn groep of meld je aan voor onze nieuwsbrief.