Wil je betrokken zijn bij het Kwartiermakersgilde, dan zijn er verschillende opties.

Op de hoogte blijven van activiteiten

Het Kwartiermakersgilde organiseert verschillende activiteiten voor kwartiermakers en andere geïnteresseerden. Deze activiteiten zijn gericht op de ontwikkeling en verspreiding van kennis over kwartiermaken. Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Meld je dan aan bij onze LinkedIn groep of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Deelnemer worden van jouw gilde

Word lid van het Kwartiermakersgilde! Hiermee lever je een bijdrage aan de professionalisering van het vak kwartiermaken, ondersteun je de activiteiten van het gilde en krijg je gratis toegang tot onze evenementen. Lees hier meer over de voordelen van een lidmaatschap.

Actief participeren

Interesse in actieve participatie bij het Kwartiermakersgilde? Meld je dan aan voor de Initiatief groep. Dit is een groep van meest betrokken deelnemers die meedenken over de ontwikkeling van het vak van kwartiermaker en de activiteiten van het Kwartiermakersgilde. Meld je nu aan door contact met ons op te nemen!

Gecertificeerd kwartiermaker worden

Om de kwaliteit en professionaliteit van kwartiermakers te waarborgen, certificeren wij kwartiermakers. Participatie in een intervisiegroep is een vereiste om een gecertificeerd kwartiermaker te worden. Lees hier meer over gecertificeerd kwartiermakerschap