Kennis kwartiermaken

Het Kwartiermakersgilde vindt kennisverspreiding en kennisdeling essentieel voor de professionalisering van kwartiermaken. Hier dragen wij regelmatig aan bij, onder andere door symposia te organiseren. Een overzicht van overige activiteiten die wij organiseren, vind je hier. 

Opzet symposia

Onze symposia zijn dagvullende bijeenkomsten waarbij de uitwisseling van kennis en expertise op het terrein van kwartiermaken centraal staat. Experts worden uitgenodigd om te vertellen over specifieke inzichten in kwartiermaken, er is aandacht voor de meeste recente onderzoeken in het vak en natuurlijk is er de mogelijkheid om te netwerken met andere kwartiermakers.

Eerdere symposia

Over de voorgaande symposia is uitgebreide verslaglegging geweest. Mocht je er niet bij zijn geweest, kijk dan vooral even naar de onderstaande symposia

  • 2013: Het eerste symposium van het Kwartiermakersgilde. Lees hier meer over het symposium van 2013.
  • 2014: Kwartiermaken en decentralisatie in samenwerking met de Algemene Bestuursdienst. Lees hier meer over het symposium van 2014.
  • 2016: De kwartiermaker en zijn gadgets, over de toolkit van de kwartiermaker. Lees hier meer over het symposium van 2016.
  • 2017: De kracht van kwartiermaken, in samenwerking met Defensie. Bij dit symposium spraken verschillende kwartiermakers over hoe je met een kwartiermakers-aanpak nieuwe en innovatieve projecten tot een succes kunt maken. Lees hier meer over het symposium van 2017.

Een symposium bijwonen?

Blijf op de hoogte via onze LinkedIn groep of meld je aan voor onze nieuwsbrief.