Kennis kwartiermaken

Het Kwartiermakersgilde is bezig met de voorbereiding van een online opleiding kwartiermaken. We gaan deze opleiding aanbieden via deze website. Deze opleiding is gericht op de ontwikkeling van kennis en vaardigheden die kwartiermakers kunnen inzetten tijdens hun werkzaamheden.

Veel kwartiermakers staan er qua eindverantwoordelijkheid vaak alleen voor in een complexe omgeving. Hoe zou het zijn als je in deze fase een sparringspartner, coach of ervaren adviseur tot je beschikking hebt? Kwartiermakersgilde traint, adviseert en coacht op basis van jarenlange ervaring externe kwartiermakers. Naast onze jarenlange ontwikkeling van onze expertise baseert de opleiding zich op inzichten uit onderzoek naar kwartiermaken en de ervaringen van deelnemers aan onder andere onze intervisiegroepen.

Op de hoogte blijven van onze opleiding?

Abonneer je op onze nieuwsbrief.

Je verder ontwikkelen als kwartiermaker?

Wij bieden kwartiermakers de mogelijkheid aan om deel te nemen aan intervisie. Intervisie helpt bij het verder ontwikkelen van kennis en kwartiermakersvaardigheden door vragen, ervaringen en tips uit te wisselen. Lees hier meer over onze intervisiegroepen.

Daarnaast organiseren wij verschillende activiteiten op het gebied van kennisontwikkeling en kennisdeling. We hebben o.a. een Handboek kwartiermaken uitgebracht.

Wil je liever individuele begeleiding? We bieden ondersteuning en coaching aan kwartiermakers.

Weet je nog niet en wil je even sparren? Neem contact met ons op om jouw vraag met ons te bespreken, zodat we je verder kunnen helpen.

Zelf meedoen?

Heb je interesse in het meedenken over de ontwikkeling van het vak van kwartiermaker en wil je weten hoe de activiteiten van het Kwartiermakersgilde hierop aansluiten?
Meld je aan voor de Initiatief groep door contact met ons op te nemen! Of kijk eens naar de vele andere mogelijkheden om betrokken te zijn bij het gilde.

Meer informatie? Neem contact met ons op.