Het Kwartiermakersgilde is bezig met de voorbereiding van een online opleiding kwartiermaken. We gaan deze opleiding aanbieden via deze website. Deze opleiding is gericht op de ontwikkeling van vaardigheden die kwartiermakers kunnen inzetten tijdens hun werkzaamheden.

Veel kwartiermakers staan er qua eindverantwoordelijkheid vaak alleen voor in een complexe omgeving. Hoe zou het zijn als je in deze fase een sparringspartner, coach of ervaren adviseur tot je beschikking hebt? Op basis van jarenlange ervaring trainen, adviseren en coachen de medewerkers van het Kwartiermakersgilde externe kwartiermakers. Naast deze jarenlange expertise opgedaan in de praktijk, baseert de opleiding zich op inzichten uit onderzoek naar kwartiermaken en de ervaringen van deelnemers.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Je verder ontwikkelen als kwartiermaker?

Wij bieden kwartiermakers de mogelijkheid aan om deel te nemen aan intervisie. Intervisie helpt bij het verder ontwikkelen van kennis en kwartiermakersvaardigheden door vragen, ervaringen en tips uit te wisselen. Lees hier meer over onze intervisiegroepen. Ook organiseren wij verschillende activiteiten op het gebied van kennisontwikkeling en kennisdeling en hebben wij een Handboek kwartiermaken uitgebracht. Tot slot bieden wij ondersteuning aan kwartiermakers.

Zelf meedenken?

Interesse in het meedenken over de ontwikkeling van het vak van kwartiermaker en hoe de activiteiten van het Kwartiermakersgilde hierop aan kunnen sluiten? Meld je aan voor de Initiatief groep door contact met ons op te nemen! Of kijk eens naar de vele andere mogelijkheden om betrokken te zijn bij het gilde.