Netwerken

Kennisverspreiding en kennisdeling staat centraal binnen het Kwartiermakersgilde. Daarom organiseren wij regelmatig netwerkbijeenkomsten, zelfstandig of in samenwerking met organisaties die aan het Kwartiermakersgilde zijn gelieerd. Zie hier welke activiteiten we verder organiseren.

Opzet netwerkbijeenkomsten

Onze netwerkbijeenkomsten zijn korte bijeenkomsten met een interactief programma. Kwartiermakers met een interessant project of een bijzondere visie worden uitgenodigd hier kort iets over te vertellen. Ook wordt aandacht besteed aan nieuwe ontwikkelingen in het onderzoek naar kwartiermaken. Afhankelijk van het programma is er de mogelijkheid gezamenlijk aan de slag te gaan met een casus of probleemstelling. Natuurlijk is er verder ruim de tijd om collega’s in het veld te spreken!

Eerdere netwerkbijeenkomsten

  • 2016: Ivo de Nooijer, directeur van Luris en kwartiermaker PLNT (LCIE/HUBspot) vertelde over het verbinden van wetenschap en bedrijfsleven. Lees hier meer over de netwerkbijeenkomst.
  • 2018: Netwerkbijeenkomst over kwartiermaken in de zorg. Katja van Vliet en Käthe Noz deelden hun ervaringen als kwartiermakers bij innovatieprojecten in de zorg. Lees hier meer over de netwerkbijeenkomst.

Aanmelden voor een volgende netwerkbijeenkomst?

Blijf op de hoogte via onze LinkedIn groep of meld je aan voor onze nieuwsbrief